Praktijk-wie ben ik

    PsychodramaQ – Ina Hogenboom

Praktijk voor begeleiding, therapie, training, coaching en opleiding in Psychodrama.

Ik begeleid en ondersteun mensen bij het herontdekken en versterken van hun creatieve kracht en persoonlijke groei. Hiervoor maak ik vooral gebruik van Psychodrama en het Therapeutic Spiral Model, omdat deze methoden de mogelijkheid bieden om actief, creatief en lichaamsgericht aan belangrijke thema’s te werken.
Ik geloof namelijk dat ieder mens een natuurlijke creatieve kracht in zich heeft. Het is mijn passie om mensen te helpen deze kracht te herontdekken en te benutten voor hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Dit geeft mensen hoop, kracht en een hernieuwd geloof in hun eigen capaciteiten.
Daarnaast deel ik graag mijn kennis en ervaring door het trainen en opleiden van professionals. Ik werk met veel plezier zowel met individuele cliënten als met groepen, en geef graag presentaties op internationale conferenties. Recent heb ik integratiesessies na psychedelische therapieën aan mijn diensten toegevoegd. In deze sessies help ik mensen om de inzichten die ze tijdens hun psychedelische ervaringen hebben opgedaan, te verwerken en te integreren in hun dagelijks leven.
Het mooiste aan mijn werk is het moment waarop mensen een doorbraak ervaren en weer in contact komen met hun eigen kracht en mogelijkheden. Het zien van hun groei en transformatie is enorm bevredigend en geeft mij de motivatie om door te gaan met dit waardevolle werk.

Drs. Q.M. (Ina) Hogenboom
– Registerpsycholoog NIP / Arbeid en Organisatie

– Certified Trainer, Educator & Practitioner in Psychodrama.
– Certified Trainer in Therapeutic Spiral Model
AGB code (persoonlijk) 94-006589
AGB code (praktijk) 94-056062
KvK-nr PsychodramaQ te Leiden: 273.58.648.
Burg. Brandtstraat 1, 2381 XA Zoeterwoude (praktijkruimte is in Leiden)
Tel: 06-15616939 / email: ina@psychodramaq.nl