Nieuwsbrief februari 2022

Beste collega’s,
Hebben jullie ook zo’n zin om weer live met elkaar te werken? We hebben zaterdagmiddag 5 maart van 13-16 uur in Utrecht weer korte workshop om kennis te maken met Psychodrama of om je Psychodrama vaardigheden weer op te frissen. Deze workshop is voor iedereen die laagdrempelig kennis wil maken met het inzetten van actieve, interactieve, creatieve technieken.
Op deze middag kun je op een speelse wijze ervaring opdoen met enkele psychodramatechnieken en werkvormen en deze mogelijk gelijk inzetten. Ervaar de kracht van deze technieken en word enthousiast om psychodrama te gaan gebruiken in je werk ! Je bent ook welkom als je je psychodrama vaardigheden wil opfrissen.
We starten 9 april weer met een live opleiding in Utrecht, zie onder. Daarna zie je 2 internationale online TSM trainingen die ik ga geven.
NB. In het najaar gaan we een live TSM training (Containment) geven in Nederland en in het Nederlands. Mocht je interesse hebben laat het me weten, dan reserveer ik alvast een plekje voor je.
Ina Hogenboom

Ontwikkelingsgerichte opleiding Psychodrama.

Training: Projective identification in groups (Therapeutic Spiral Model).

A training for working with psychodrama and trauma.
Participants will:
– Learn about Projective Identification in action in groups.
– Engage experientially in ways of getting the PI’s more visible.
– Connect it to the TSIRA map.
– Use the TSIRA and PI’s for personal and client healing work.
TSIRA = Trauma Survivor Internal Role Atom

Training: Neurobiology of trauma (Therapeutic Spiral Model).