Opleiding Psychodrama (live) – praktisch

Ontwikkelingsgerichte opleiding Psychodrama (LIVE)
Actief Interactief Praktisch Ervaringsgericht

Herken je de wens om jouw begeleiding van cliënten naar een hoger niveau te tillen? Verlang je naar nieuwe en inspirerende manieren om effectiever te kunnen werken als hulpverlener? Onze opleiding biedt precies wat je zoekt.

Ontdek de kracht van creativiteit en speelsheid in jouw begeleidingspraktijk en zie hoe dit het effectief functioneren als hulpverlener kan vergroten. Leer een scala aan levendige, snelwerkende en effectieve technieken die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk. Ontwikkel je inzicht en ervaring in psychodramatechnieken en leer hoe je creatief kunt werken met improvisatie en innovatieve, speelse vormen.

Accreditaties worden nagestreefd, zodat je jouw professionele status kunt versterken en tegelijkertijd voldoet aan jouw ontwikkelingsbehoeften.

Bereid je voor op een reis vol groei en ontwikkeling! Neem deel aan onze opleiding en ontdek nieuwe mogelijkheden om jouw cliënten te ondersteunen. Voor meer informatie, inclusief een uitgebreide beschrijving van de opleiding en ervaringen van voorgaande deelnemers, neem contact met ons op
– via telefoon: 06-15616939 of
– e-mail: Ina@PsychodramaQ.nl

De data voor de opleiding van 2024/2025 worden binnenkort bekendgemaakt.

Tijdens de opleiding zullen we werken aan:
Het toepassen van psychodrama in de praktijk
– Het gebruik van creatieve en speelse benaderingen in individuele begeleiding
– Het ontwikkelen van professioneel bewustzijn en zelfsturing in het werk

Onze aanpak omvat een mix van demonstraties, actieonderzoek, groepsoefeningen, praktijkoefeningen in subgroepen, het onderzoeken van eigen casuïstiek en het reflecteren op de bijeenkomsten.

De investering voor deze waardevolle opleiding bedraagt € 2495,00. Voor meer gedetailleerde informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie: Uitgebreide beschrijving opleiding