Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrienden worden met je afweer / defensies

mei 31, van 10:00 tot juni 2, van 17:00 UTC+1

325 euro

Wil je leren hoe je op een speelse, inspirerende manier je cliënten kunt begeleiden en tegelijkertijd concrete resultaten behalen? Streef je ernaar om op een speelse wijze je cliënten te helpen meer balans en harmonie in hun leven te ervaren? Merk je dat soms hun verdedigingsmechanismen in de weg zitten? Dan is onze training “Vrienden worden met je defensies” precies wat je nodig hebt!

Deze training biedt de perfecte tools en technieken om deze obstakels te overwinnen en transformatie te bewerkstelligen. Doe mee aan onze training en ontdek hoe je op een creatieve en effectieve manier de innerlijke weerstand van je cliënten kunt doorbreken. Leer hoe je met speelsheid en diepgang een verschil kunt maken in het leven van anderen, terwijl je zelf ook groeit als professional. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor “Vrienden worden met je defensies”!

Schrijf je in via Aanmeldformulier

Afweermechanismen zijn van oorsprong ontwikkeld als bescherming tijdens trauma’s, maar na verloop van tijd kunnen ze onze spontaniteit, creativiteit en flexibiliteit belemmeren. In deze training nodigen we je van harte uit om op een speelse en diepgaande manier jouw eigen verdedigingsmechanismen te verkennen. Het doel is om ze vervolgens effectief te kunnen inzetten bij je cliënten, waardoor je hen nog beter kunt begeleiden naar een staat van innerlijke harmonie en welzijn.

In TSM-psychodrama is spelen niet alleen een manier van doen, maar eerder een bron van creativiteit en heling. Door te spelen, kunnen cliënten hun verdedigingsmechanismen verkennen en doorbreken, waardoor ruimte ontstaat voor groei en transformatie. Dit proces van zelfexpressie en verkenning opent de deur naar posttraumatische groei, waarbij cliënten niet alleen hun trauma’s overwinnen, maar ze ook transformeren tot bronnen van kracht en veerkracht.

Ontdek samen met ons team van deskundige begeleiders hoe je je bewustzijn vergroot over jouw afweermechanismen en hun impact op jouw leven. Door middel van boeiende interactieve oefeningen en de kracht van groepsdynamiek, zul je leren hoe je jouw innerlijke “Manager of Defenses” kunt herkennen en inzetten. Ontdek hoe je oude afweermechanismen omvormt tot krachtige en gezonde beschermingsmechanismen die je hier en nu ondersteunen. Wij begeleiden je graag bij deze reis naar inzicht en empowerment – schrijf je nu in voor onze training en omarm de transformatie die voor je ligt!

Schrijf je in via Aanmeldformulier

Ontdek tijdens deze boeiende training een schat aan waardevolle kennis en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in jouw professionele praktijk. Hier zijn slechts enkele van de hoogtepunten die je kunt verwachten:

  • Leer hoe je afweermechanismen effectief kunt herkennen en beschrijven. Deze kennis zal je helpen om een beter begrip te krijgen van de innerlijke processen van je cliënten en hen effectiever te begeleiden naar herstel. 
  • Ontdek de cruciale rol van de “Manager of Defenses” en leer hoe je deze kunt begrijpen en toepassen in verschillende situaties. Door deze inzichten zul je in staat zijn om je cliënten te ondersteunen bij het omgaan met hun afweermechanismen op een manier die echt impact heeft. 
  • Leer veelvoorkomende afweermechanismen te identificeren en transformeren naar gezonde coping vaardigheden. Dit praktische aspect van de training zal je helpen om concrete stappen te zetten in het begeleiden van je cliënten naar een gezonder en evenwichtiger leven. 
  • Pas het geleerde direct toe in jouw professionele setting(s) en zie meteen resultaten. Deze training biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische tools die je direct kunt implementeren in je dagelijkse praktijk.

Kortom, deze training biedt een unieke kans om je vaardigheden als professional te verbeteren en je cliënten effectiever te ondersteunen bij het overwinnen van hun innerlijke obstakels. Mis deze kans niet om een verschil te maken – schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een succesvollere en bevredigendere praktijk!

Werktijden van 10-17 uur, ontvangst vanaf 9.30 uur.
Voor meer informatie, neem contact op via ina@psychodramaQ.nl.
Locatie: Geerweg 5, Zoeterwoude (iets ten zuiden van Leiden).
Dit is mooi gelegen tussen de weilanden van het groene hart.

Schrijf je in via Aanmeldformulier

 

Gegevens

Begin:
mei 31, van 10:00 UTC+1
Einde:
juni 2, van 17:00 UTC+1
Kosten:
325 euro

Organisatoren

PsychodramaQ
Therapeutic Spiral International