Nieuwsbrief zomer 2018

Nieuwbrief 2018

OPLEIDING PSYCHODRAMA

Jauari 2019 start op zaterdagen een nieuwe basisopleiding psychodrama. Dus meld je aan voor deze interactieve, praktische en ervaringsgerichte opleiding. Leer het gebruiken van creativiteit en speelse vormen in de begeleiding van mensen. Verhoog je professionele vaardigheden en effectiviteit op creatieve wijze.  

Zie voor meer informatiehttps://www.psychodramaq.nl/opleiding-psychodrama/.

Vragen en aanmelding: 06-15616939 / info@psychodramaq.nl

WARMING-UP WORKSHOP CREATIVITEIT

Een workshop voor kunstenaars die hun creativiteit willen verhogen in bijvoorbeeld schilderen, schrijven of andere creatieve activiteiten.

THEMA BIJEENKOMSTEN

Bijeenkomsten in kleine groepjes met specifiek thema. Doel is het werken met psychodrama gericht op het thema. Thema's kunnen meer algemeen zijn (bijv. werken met positieve psychologie, trauma's en nieuwe rouwtheorie), maar kan ook het gebruiken van een specifieke techniek zijn (bijv. gebruiken van maximaliseren). Thema's kunnen ook  aangevraagd worden.

Eén thema wordt op aanvraag uitgewerkt:

WORKSHOP 'SOCIOMETRIE IN TEAMS - WERKEN MET INSLUITING EN UITSLUITING'

Een workshop voor trainers, begeleiders die werken met het thema insluiting en uitsluiting. Sociometrie is een krachtige ervaringsgerichte methode om hieraan te werken. Hoe kun je hiermee werken in teams, hoe kun je omgaan met situaties waarbij uitsluiting duidelijk en pijnlijk wordt, hoe kun je insluiting en cohesie bevorderen.

Voel je vrij om meer informatie te vragen.