Nieuwsbrief PsychodramaQ – november 2015

Beste geïnteresseerde,

cropped-illu_sollicitatie-rollenspel-maskers.png We starten 29 januari 2016 in Leiden op vrijdagen met een nieuwe basisopleiding psychodrama. Dus meld je aan voor deze interactieve, praktische en ervaringsgerichte opleiding. We stimuleren het gebruiken van creativiteit en speelse vormen in de begeleiding van mensen. Dit verhoogt het effectief functioneren van de professional en daardoor ook de resultaten die hij of zij behaalt. Zie voor meer informatie: https://www.psychodramaq.nl/opleiding-psychodrama/. Of bel 06-15616939

F-S-leren Tevens zijn we bezig met het ontwikkelen van een vervolgopleiding psychodrama. Deze zal dan mogelijk starten eind 2016 of begin 2017. Mocht je vragen hebben en/of interesse om aan deze opleiding te gaan deelnemen laat het ons weten.

Kos-sociodrama-logo Begin oktober is de Sociodrama conferentie gehouden op het eiland Kos in Griekenland. Dit was een groot succes, er waren 350 deelnemers. Met een mooie openingsceremonie op het Asklepieion, een antiek Griekse sanatorium, en veel interessante workshops. Indrukwekkend om juist op die plek bezig te zijn met sociale vraagstukken. Er was veel uitwisseling met de plaatselijke community en de hulpverleners ter plaatse.

Ina Hogenboom

                                     ABONNEER JE HIER OP DE NIEUWSBRIEF